block1

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

 «Αν η αξιολόγηση είναι η απάντηση, ποια είναι η ερώτηση;»


Εκδήλωση για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών από την ΕΛΜΕ Ημαθίας  Τετάρτη 22 Μαρτίου. Για το ζήτημα της αξιολόγησης μίλησαν ο Περικλής Παυλίδης, Αναπληρωτής καθηγητής ΠΤΔΕ ΑΠΘ, ο Νίκος Παπαχρήστος, Οργ. Γραμματέας του ΔΣ της ΟΛΜΕ, και ο Νεκτάριος Κορδής, μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο Χρήστος Πούλιος, Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ημαθίας.

Στην εκδήλωση τονίστηκαν τα προβλήματα που δημιουργεί η εφαρμογή της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, ενώ σημειώθηκε πως αν οι νεοδιόριστοι μείνουν μόνοι τους και υποχωρήσουν, θα έρθει η σειρά όλων και η κυβέρνηση θα έχει στρώσει το δρόμο για την κατηγοριοποίηση των σχολείων και των εκπαιδευτικών, για το χτύπημα εργασιακών δικαιωμάτων και για το καθεστώς άνισων αμοιβών στους εκπαιδευτικούς.

https://www.youtube.com/watch?v=29BlhMXPAD8&t=182s


Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Εκδήλωση στη Λάρισα των Παρεμβάσεων - Κινήσεων - Συσπειρώσεων ΠΕ και ΔΕ με θέμα: "Αξιολόγηση σχολείων και εκπαιδευτικών. Οι συνέπειες για το Δημόσιο Σχολείο"

https://www.facebook.com/periklispavlidis.779/videos/1444067863030031


ΕΛΜΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η μάσκα της αξιολόγησης πέφτει

Δημόσιο δωρεάν σχολείο των ίσων ευκαιριών, της ίσης πρόσβασης και της ίδιας γνώσης για όλα τα παιδιά!



Εκδήλωση - Συζήτηση που διεξήχθη στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας, οργανώθηκε από την Κοινή Δράση Εκπ/κων Καρδίτσας και την Επιτροπή Αγώνα Καρδίτσας, με κεντρικό ομιλητή τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπ/σης του Α.Π.Θ. Περικλή Παυλίδη και με θέμα

 "Το έργο του εκπαιδευτικού και η αξιολόγηση"



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου