block1

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-7/10/20 11.30 Π.Μ. ΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Όλοι όλες στη συγκέντρωση για την ανακοίνωση της απόφασης της δίκης της Χρυσής Αυγής 

Τετάρτη 7 Οκτ., ώρα 11.30’ πμ αγ. Βενιζέλου

Στάσεις εργασίας της ΔΟΕ και της ΑΔΕΔΥ που καλύπτουν όλο το ωράριο

Η ΑΔΕΔΥ κηρύσσει στάση εργασίας από τις 11:00 π.μ. έως τη λήξη της βάρδιας και 

η ΔΟΕ κηρύσσει 3ωρη, επιπλέον, διευκολυντική  στάση εργασίας από ώρα 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. και καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν δυναμικά.

Η πολύχρονη δίκη της Χ.Α. έφτασε στο τέλος μετά από 5,5 χρόνια. Αναμένεται, πλέον, η ετυμηγορία του δικαστηρίου, που θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου.

Στη συνείδηση της πλειοψηφίας του λαού η Χρυσή Αυγή και η ηγεσία της έχουν καταδικαστεί ήδη ως εγκληματική νεοναζιστική οργάνωση για όλα τα καταγεγραμμένα και μη εγκλήματα που έχει διαπράξει. Παρά την απόπειρα τρομοκράτησης από τους νεοναζί ακόμα και μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, δεκάδες μάρτυρες κατέθεσαν με θάρρος, έχοντας την στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας του δημοκρατικού κόσμου, των συνδικάτων και των μαζικών φορέων του εργατικού κινήματος και της νεολαίας, των ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών.

Η παραδειγματική καταδίκη της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής με μια απόφαση σταθμό είναι λαϊκή απαίτηση.

Θα καταδικαστούν, επιτέλους, οι νεοναζί, κάτω από το βάρος του συντριπτικού αποδεικτού υλικού, ως εγκληματική οργάνωση ή θα πάρουν συγχωροχάρτι με μια απόφαση που θα τους ρίχνει στα μαλακά, όπως προκλητικά εισηγήθηκε η εισαγγελέας της έδρας;;;

Θα διαλυθεί επιτέλους η ναζιστική εγκληματική οργάνωση που παρίστανε το πολιτικό κόμμα ή θα της αποδοθεί επιπλέον και η κρατική χρηματοδότηση (που αποφάσισε να παρακρατήσει η Βουλή), δίνοντας ξανά στη ναζιστική συμμορία τη  δυνατότητα να ανασυγκροτήσει τα δολοφονικά ταγμάτα εφόδου;;;

Στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα και της οικογένειάς του Παύλου  και για όλους τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους, βασανίστηκαν και δέχτηκαν επιθέσεις από τη συμμορία της Χ.Α.  στέλνουμε ένα δυνατό και καθαρό μήνυμα : 

Απαιτούμε την καταδίκη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής. Στις 7 Οκτώβρη να ακουστεί δυνατά η δική μας ετυμηγορία:  η καταδίκη  της Χρυσής Αυγής είναι μονόδρομος!  

Απαιτούμε την παραδειγματική καταδίκη των δολοφόνων νεοναζί της Χρυσής Αυγής με μια απόφαση σταθμό! Η θέση των νεοναζί δολοφόνων είναι μόνο στη φυλακή! 

Αγωνιζόμαστε για να αποκρουστούν κα να εξαλειφθούν οι σκοταδιστικές, μισαλλόδοξες, ξενοφοβικές και ρατσιστικές αντιλήψεις που ποτίζουν τις συνειδήσεις.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ  ΣΤ’ συλλόγου

Παρεμβάσεις-Κινήσεις-Συσπειρώσεις Π.Ε.

www.rizospastiki-kinisi.blogspot.gr                                                                         5-10-2020


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου